Wij stellen ons graag voor

Wij als MoederRingers willen graag alles met je delen wat we in huis hebben. Het is belangrijk dat we als moeders naar elkaar om zien en delen met elkaar wat we kunnen delen en geven aan elkaar wat we te geven hebben. Wij zijn net als jij moeders die bij de eerste dag van de 1000 dagen zijn begonnen en stap voor stap alles hebben doorleefd en dat nog steeds doen. En tijdens deze stappen zijn we gevormd naar wie we nu zijn. Heel graag wandelen we met jou mee op deze reis!

Anneke

Ik ben Anneke. Een jonge moeder van 39 jaar. Ik was 17 toen ik moeder werd. Ik ben getrouwd en heb ik totaal 4 kinderen. De jongste is geboren in april 2021. Wat ik graag met je deel is mijn passie voor in gemeenschap leven met name voor gezinnen. Verder heb ik ervaring en expertise op mogen doen in het (thuis)onderwijs, de hulpverlening, natuurlijke geboorteregeling en op het gebied van hoogsensitiviteit, ADHD en autisme.

Anna

Hallo, ik ben Anna, 32 jaar oud. Samen met mijn man heb ik een dochter van 8 een een zoon van 5. Wij hebben ervoor gekozen onze kinderen niet naar school te laten gaan, maar samen met hen het leven te leven en ze op die manier van alles te leren. Een van de dingen waar ik gepassioneerd over ben is de natuur. Veel buiten zijn met de kinderen staat dan ook hoog op mijn prioriteitenlijst. Daarnaast geniet ik er erg van als ik vrouwen mag begeleiden naar een huis dat weer op orde is. Ik heb veel mogen ervaren op het gebied van wel of niet in balans zijn als moeder

Carola

Ik ben Carola. Moeder van 49 jaar. Ik ben pas toen ik 33 jaar was in 2006 moeder geworden van mijn dochter. Mijn zoon is in 2013 geboren. Ik ben in 2009 naar Nederland verhuisd vanuit Duitsland en woon samen met mijn man, onze 2 kinderen en onze hond. Mijn passie ligt vooral bij het gezin. Ik heb een echtscheiding meegemaakt en daardoor geleerd hoe belangrijk en waardevol en gezin is. Wat ik graag met je deel zijn mijn ervaringen op gebied van vaccinatie, gezond eten voor het hele gezin, belangrijke supplementen, hulpverlening en thuisonderwijs

Arienke

Ik ben Arienke, 36 jaar. Moeder van 7 kids. Wij geven onze kinderen thuisonderwijs en zijn dus veel samen als gezin. Ik geniet ervan om te zorgen dat de boel thuis fijn loopt en afwisselend heerlijke thuisdagen te hebben of juist samen avonturen te beleven met ons gezin - zoals voor een aantal maanden op reis te gaan met de camper. Mijn expertise ligt bij het praktische gezinsmanagement: met behulp van fijne routines die bij jouw gezin passen, vanuit rust kunnen leven en genieten met je gezin. Het maakt mij echt heel blij wanneer ik een moeder zie opbloeien doordat ze weer het gevoel heeft zelf ‘in control’ te zijn over het gezinsleven en weer vertrouwen heeft dat het goed zal komen thuis! 

Imke

Ik ben Imke, 35 jaar. Ik ben getrouwd met een man die als gevolg van een spierziekte in een rolstoel zit en moeder van een adoptiezoon van zes jaar, dus ik heb geen alledaags gezin. Daar hoort ook bij dat mijn man en ik zes jaar hebben moeten wachten op de vervulling van onze kinderwens. Verder heb ik expertise en ervaring op mogen doen op het gebied van hooggevoeligheid, al dan niet in combinatie met een sterke wil, doelbewust opvoeden, geloofsopvoeding, hechting en mediaopvoeding en ben ik me aan het verdiepen in het onderwerp hoogbegaafdheid.

Reni

Ik ben Reni. Ik ben getrouwd en moeder van 3 dochters, daarnaast ben ik de trotse oma van twee kleinzoons. Mijn passie ligt naast mijn eigen gezin en zingen vooral bij gezinnen en hoe zij op een zo mooie en natuurlijke manier kunnen functioneren, waarin ieder kind en elke ouder tot zijn recht komt en zich gekend weet. Ik heb vooral veel ervaring en expertise binnen het basisonderwijs en het begeleiden van opvoedvragen. Ik heb in de afgelopen jaren extra ervaring opgedaan met ADD en ASS en het begeleiden van kinderen en volwassenen hierin.


Sanne

Ik ben Sanne, geboren in 1985, getrouwd en moeder van 5 kinderen (2012 - 2014 - 2016 - 2019 - 2021). Sinds een paar jaar ben ik bewust(er) bezig met zwangerschap en geboorte en heb daar veel kennis en expertise in opgedaan, welke ik met veel liefde met je deel. Ik sta nuchter en positief in het leven en kijk graag naar mogelijkheden. In ons gezin leren we zelf momenteel omgaan met hoogbegaafdheid, hoog sensitiviteit en prikkelgevoeligheid, waardoor ik daar steeds meer ervaring in heb. Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning in het ordenen van je financiën, kan ik je daarmee helpen. Twee mensen kunnen door samenwerking meer bereiken dan één.

Petra

Ik ben Petra, 38 jaar. Getrouwd en moeder van 2 dochters van 18 en 2,5 jaar oud en 1 stiefzoon van 14 jaar.
Nadat mijn jongste dochter geboren is, heb ik gemerkt dat je toch heel anders in het leven staat dan 16 jaar eerder. Zowel jong als wat volwassener hebben hun verschillende kanten en invalshoeken. Ik merk wel dat ik veel meer nadenk over wat ik doe en hoe ik het doe. Ik vind het daarbij heel waardevol om met andere moeders te kunnen sparren en daarbij ook mijn inbreng te geven als daarnaar gevraagd wordt. Uiteindelijk zijn we allemaal zoekende naar hoe we ons gezin het beste vorm kunnen geven. Hierin heb ik door de jaren wel veel contact moeten leggen met school en hulpverlening en daar de nodige ervaring in op gedaan.
 Mocht je vragen hebben over medicatie en/of ziektebeelden en net wat extra info kunnen gebruiken om hierin een goede keuze te kunnen maken, wil ik je graag mijn kennis vanuit mijn werkervaring overbrengen en met je meedenken hierin.

Leonie

Evelien

Bonnie

Wil jij ook graag actief betrokken zijn als moederringer?

Neem dan contact met ons op via moederring@gmail.com of via het contactformullier