Wij stellen ons graag voor

Wij als MoederRing willen graag alles met je delen wat we in huis hebben. Het is belangrijk dat we als moeders naar elkaar om zien en delen met elkaar wat we kunnen delen en geven aan elkaar wat we te geven hebben. Wij zijn net als jij moeders die bij de eerste dag van de 1000 dagen zijn begonnen en stap voor stap alles hebben doorleefd en dat nog steeds doen. En tijdens deze stappen zijn we gevormd naar wie we nu zijn. Heel graag wandelen we met jou mee op deze reis!

Sanne

Ik ben Sanne, geboren in 1985, getrouwd en moeder van 5 kinderen (2012 - 2014 - 2016 - 2019 - 2021). Sinds een paar jaar ben ik bewust(er) bezig met zwangerschap en geboorte en heb daar veel kennis en expertise in opgedaan, welke ik met veel liefde met je deel. Ik sta nuchter en positief in het leven en kijk graag naar mogelijkheden. In ons gezin leren we zelf momenteel omgaan met hoogbegaafdheid, hoog sensitiviteit en prikkelgevoeligheid, waardoor ik daar steeds meer ervaring in heb. Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning in het ordenen van je financiën, kan ik je daarmee helpen. Twee mensen kunnen door samenwerking meer bereiken dan één.

Carola

Ik ben Carola. Moeder van 50 jaar. Ik ben pas toen ik 33 jaar was in 2006 moeder geworden van mijn dochter. Mijn zoon is in 2013 geboren. Ik ben in 2009 naar Nederland verhuisd vanuit Duitsland en woon samen met mijn man, onze 2 kinderen en onze hond. Mijn passie ligt vooral bij het gezin. Ik heb een echtscheiding meegemaakt en daardoor geleerd hoe belangrijk en waardevol en gezin is. Wat ik graag met je deel zijn mijn ervaringen op gebied van vaccinatie, gezond eten voor het hele gezin, belangrijke supplementen, hulpverlening en thuisonderwijs

Anneke

Ik ben Anneke. Een jonge moeder van 40 jaar. Ik was 17 toen ik moeder werd. Ik ben getrouwd en heb ik totaal 4 kinderen. De jongste is geboren in april 2021. Wat ik graag met je deel is mijn passie voor in gemeenschap leven met name voor gezinnen. Verder heb ik ervaring en expertise op mogen doen in het (thuis)onderwijs, de hulpverlening, natuurlijke geboorteregeling en op het gebied van hoogsensitiviteit, ADHD en autisme.

Marita

Mijn naam is Marita. Ik ben 23 jaar en getrouwd met mijn lieve man Robin. Samen hebben wij in juni 2023 een dochtertje gekregen. Ik ben het moederschap dus nog volop aan het ontdekken. Ik hou er van om te sparren over onderwerpen, elkaar te inspireren en te bemoedigen. Door mijn werk als ambulant begeleider heb ik ervaring met mensen in hun kracht zetten. Dit is ook mijn wens voor jou. Dat jij een krachtige mama mag worden of zijn.

Natasja

Ben jij ook een MoederRinger?

Heel graag zouden we jou ook onmoeten om deel te zijn van MoederRing. Wil je in contact komen met ons?

Wil jij ook graag actief betrokken zijn als moederringer?

Neem dan contact met ons op via moederring@gmail.com of via het contactformullier