Deel worden van MoederRing

Word deel van de on- en offline community van MoederRing

Ontmoeting = Verbinding!

Wil jij graag meer dan eenmalig in verbinding zijn met andere moeders? Ben je op zoek naar moeders met wie je intesiever samen op kan trekken?

Naast deelnemen aan onze deelmomenten en deeltijd kun je ook deel worden van MoederRing.

Wat ontvang je als deel van MoederRing?

Een MoederRinger die met je meewandelt

Je maakt kennis met een vaste MoederRinger die bij je betrokken wil zijn en met je mee wil wandelen in de fase waar je inzit.

"Jij mag weten dat andere moeders om je heen zijn en zij zien jouw schoonheid. Moeders vanuit MoederRing tillen je op, houden je vast en helpen je om jouw kracht en waarde uit te gaan delen in je gezin en in de wereld om he heen"

Online MoederRing

In de online community van MoederRing ontmoet je gezellige, leuke en inspirerende moeders. In deze omgeving kun je elkaar in de buurt vinden, maar ook delen op interesses. Alles wat je tegenkomt in je moederschap kun je hier een plek geven.

Meedoen met KledingRing

KledingRing is een tas met gedragen dameskleding van andere moeders. Deze kleding delen we met elkaar. Je haalt de tas op en dan mag je er lekker doorheen kijken en eruit halen wat je past en mooi vindt. Uit je eigen kast haal je kleding die je niet meer draagt en daarmee vul je de tas weer aan. De tas komt ongeveer zes keer in een jaar bij je langs.

Meedoen met DeelRing

MoederRing wil heel graag alles met elkaar delen. Ook in praktisch opzicht. Hoe vaak hebben we niet net wat nodig wat de ander al lang in de kast heeft liggen? Daarom wil MoederRing ook een plek zijn waar we materiaal kunnen delen. Dat houdt in dat als je het hebt gebruikt van onderstaande items je het weer teruggeeft aan MoederRing zodat dan weer andere moeders het kunnen gebruiken. Of je kunt het doorgeven aan een andere moeder die het kan gebruiken en die ook graag deel wil zijn van MoederRing.

MoederRingCirkels

Op dit moment ontwikkelt MoederRing de MoederRingCirkels. Deze cirkels zijn vaste groepen van moeders die elkaar ontmoeten om het Leven met elkaar te delen. Als je deel wordt van MoederRing kun je op zoek in ons netwerk naar een passende MoederRingCirkel.

Deel worden van MoederRing

MoederRing wil graag laagdrempelig zijn ook in het vragen van financiën, maar we waarderen het als je een donatie doet om zo de kosten die gemaakt worden ook te kunnen betalen.

  • Online community
  • Koppeling met vaste MoederRinger
  • Meedoen met de DeelRing
  • Meedoen met de KledingRing
  • Meedoen met MoederRingCirkels