aanRINGhuizen

Een aanRINGhuis is een huis waar je als moeder of als gezin altijd kunt aanringen. Achter de deur speelt zich een gezinsleven af en elk huis heeft zijn eigen karakter, een eigen kleur met een persoonlijke benadering. Je wordt hier hartelijk ontvangen en je kunt zijn wie je bent op dat moment.

Voor geen moeder is iets vreemd. Of het nu gaat om opvoedvragen, gezinsmanagement, bewust tijd maken voor zichzelf of de behoefte hebben om even je ei kwijt te kunnen. Elke moeder heeft hier ervaring in. We zijn innovatief, proberen efficiënt onze tijd in te zetten en we houden graag alle ballen omhoog. Daarnaast zijn we ook onze eigen persoonlijkheid, hebben we onze eigen interesse en beschikken we over onze eigen kwaliteiten en talenten.

Achter elke voordeur woont een moeder(ringer) die een een warm hart heeft voor haar gezin en voor wie bij hen over de vloer komen. Ze staat voor iedereen klaar en is een spin in het web. Ook zij weet dat ze niet alles alleen hoeft te kunnen en dat ze haar oplaadmomentje nodig heeft door tijd en ruimte te geven aan dat waar ze weer even kan opladen.

Een aanRINGhuis kan zo’n plekje zijn waar je even oplaadt. Elk aanRINGhuis biedt hierin zijn eigen mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn; even bij elkaar op de koffie komen, het maken van een wandeling, elkaar helpen in de tuin, recepten met elkaar delen, een luisterend oor, iemand die met je mee kijkt in je administratie of waar je een kapotte jeans onder de naaimachine kan leggen. Niets moet alles mag. Voel je vrij om aan-te-ringen.

Door heel Nederland

MoederRing wil heel graag dat er in elk dorp, elke stad meerdere plekken zijn waar je als gezin zo maar aan kunt kloppen om met een ander gezin op te trekken. De eerste aanRINGhuizen zijn in Veenendaal (Muurzwaluw), Ermelo (Zwaluwstraat), Zeewolde (Rietlaan), Voorthuizen (Strausslaan). Er komen steeds meer aanRINGhuizen bij en hopelijk snel door heel Nederland. Je kunt altijd bij de aanRINGhuizen te recht. Ze zijn te herkennen aan de MoederRing sticker op het raam. Via deze pagina houden we je op de hoogte van alle actuele informatie. En.. Wil jij ook graag je huis openstellen voor MoederRing dan komen we graag met je in contact!