Deeltijd is samen zijn


MoederRing biedt onder 'deeltijd' een groot palet ontmoetingen aan in de vorm van workshops, seminars, activiteiten en kleine trainingen. Deze ontmoetingen zijn vooral bedoeld om verbinding te creëren rondom een onderwerp wat een expertise is van een andere moeder. Door bij elkaar te zijn, bouw je relatie op en breidt jouw persoonlijke MoederRing zich uit. Ga je liever 1 op 1 op een expertise in, kijk dan bij Deelmomenten. Er komt regelmatig nieuwe deeltijd beschikbaar.

Ontmoet een moederringer

Wil jij graag een andere moederringer ontmoeten om een beeld te krijgen van MoederRing? Regelmatig stellen MoederRingers hun huis open voor een moment van ontmoeting en uitleg over het concept van MoederRing.


Inspiratiewandelingen

MoederRIng organiseert regelmatig Inspiratiewandelingen. Heerlijk de natuur in, samen op pad en genieten van elkaars aanwezigheid.
Een ideale manier om nieuwe moeders te leren kennen en goed voor je lichaam te zorgen

Sensiplan

Wil je ook weleens wat anders dan hormonale anticonceptie? De methode van Sensiplan leert je een geheel natuurlijke vorm van geboorteregeling. Interesse? 

Tijdens deze deeltijd kun je al je vragen stellen.

Basisworkshop essentiële oliën

Steeds meer cosmetica producten worden tegenwoordig verrijkt met essentiële oliën. Er is steeds meer behoefte naar natuurlijke producten en producten die de aarde dienen. Sinds dat ik essentiële oliën gebruik, liggen mijn dure flesjes parfum ergens onder in de kast en maak ik mijn eigen parfum van olie. Je geniet hier zoveel meer van! En weet je, essentiële olie is er niet alleen om van te genieten maar je kan het ook heel goed gebruiken voor je gezondheid. Denk maar eens aan de geur van pepermunt die je luchtwegen vrij maakt of de kalmerende werking van lavendel. Wist je trouwens dat lavendelolie ook heel goed werkt tegen jeukende muggenbulten?

 

Workshop: Organiseer je handtas

In de workshop nemen we je handtas als "opruimproject" en gaan we stap voor stap door het opruimproces heen. Je leert o.a. 

>> hoe je een opruimklus goed af kunt ronden
>> hoe je beslist of je een voorwerp nog wilt bewaren, en
>> hoe je voorkomt dat je tijdens het opruimen je hele huis door zwerft

Opvoedingsseminar

Zin om aan de slag te gaan met de opvoeding van je kids?
Onze gezinscoach biedt een seminars aan over opvoeding aan de hand van het boek 'Onze kinderen doelbewust liefhebben' van Danny Silk. 

De 5 talen van de Liefde

Iedere persoon geeft op andere wijze uiting aan de Liefde. Wanneer je weet welke liefdestaal iemand spreekt, leer je op een dieper niveau communiceren dan alleen met woorden. Hoe fijn is het als je weet welke taal de ander spreekt en je kunt geven wat de ander nodig heeft. Maar evenzo belangrijk om je eigen liefdestaal te kennen. 

Door samen in vijf avonden dieper in te gaan op elke liefdestaal, heb je een nieuwe dimensie in het uiten naar anderen.

Deeltijd

MoederRing Cirkel

Tijdens een MoederRingCirkel is er gelegenheid om in een veilige setting je verhaal te vertellen. 

We bieden je de ruimte om ongestoord te praten en zo tot je eigen inzichten te komen.