Wat wel en wat niet?

Ik heb een conclusie getrokken...

En ik denk dat die voor mijn hele gezin geldt. Of misschien eigenlijk wel voor iedereen. WE DOEN TE VEEL LEUKE DINGEN! 

Ken je dat? Een verjaardag van je familie, een bbq van de kerk, een afsluiting van het sporten een vriendin die langskomt met al haar kinderen? Echt het is allemaal leuk en waardevol, maar het past niet meer allemaal in mijn dagen en mijn weken. Ik ben er achter gekomen dat één activiteit op een dag echt genoeg is

Dus heb ik een verjaardag? Dan spreek ik niet met een vriendin af. Ga ik naar de kerk? Dan gaan we niet meer wat leuks doen die dag. Heeft één van de kinderen sport rond etenstijd? Dan gaan we die dag geen grote uitjes doen. En zo zoeken wij elke week (ja.. elke zondag checken we onze agenda en spreken we onze week door :)) naar de goede balans.

En toch.. zitten we er ook wel regelmatig naast. Want we houden gewoon van mensen en spontane acties. Herkenbaar?