Vakantie

Als ik aan vakantie denk dan denk ik aan, rust, relax, chill, fijn, niets hoeven, alles kan en alles mag periode. En ergens heb ik de hoop dat de tijd dan ook ineens heel langzaam gaat.

Week 1 van de vakantie is bijna om. Alles wat ik van vakantie had gedacht is nog niet uitgekomen.
De tijd is omgevlogen.

Rust? Ik had betere nachten willen slapen om tot rust te komen.
Relax? Ik heb een kind die heel actief is en nodig heeft dat je met hem meedoet en alles interessant vind in nieuwe omgeving en zijn moeder trouwens ook en dan heel makkelijk zichzelf voorbij schiet.
Chill? Opladen op een bank of stoel is niet gelukt in de activiteiten die we hebben gedaan en de behoefte van allemaal.
Niets hoeven? Er zijn zoveel dingen die je gedaan wilt hebben omdat het nu ook eenmaal je behoefte is als mens en verantwoordelijkheden, zoals eten regelen, opruimen, kind verzorgen, etc.
Alles kan en alles mag? Tot op zekere hoogte is het heerlijk om te bedenken wat we gaan doen en toch zit er altijd weer een limiet aan wat kan als je dan aanloopt tegen kilometers, energie, geld en tijd.

Op een strandje liggen in een enorme ligstoel, een parasol boven je bolletje met een aangereikte mocktail in je hand en kabbelende zee voor je ogen, de zon om je heen schijnend, vrolijke mensen om je heen, positieve sfeer en eten wat op verzoek gebracht wordt, dat blijft vooralsnog in mijn dromen bestaan.

Op naar de volgende weken vakantie en kijken hoe dicht ik in de buurt kan komen van mijn dromen over vakantie.